De zomer is eindelijk in volle gang en wat is er nu beter dan genieten van het mooie weer op een gloednieuwe e-bike?

QWIC heeft de perfecte actie om jouw zomer nog leuker te maken: de QWIC Duo Deal. Stel je voor: samen met je partner, vriend of familielid de weg op, de wind in je haren, en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Dat kan nu, met een unieke korting!

Wat is de QWIC Duo Deal?

Bij aankoop van een QWIC damesfiets krijg je 50% korting op een QWIC herenfiets uit de Premium en Premium i serie. Dit betekent dat je niet alleen zelf van een fantastische e-bike kunt genieten, maar dat je deze ervaring ook kunt delen met iemand die je dierbaar is. Of het nu gaat om gezellige ritten door de stad, avontuurlijke tochten door de natuur of gewoon een ontspannen rit naar het werk, met de QWIC Duo Deal ben je altijd goed uitgerust.

Waarom kiezen voor QWIC?

Onze e-bikes staan bekend om hun unieke design, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. We combineren stijl en comfort zodat elke rit een plezier wordt.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: bezoek een van onze deelnemende dealers en kies je favoriete QWIC damesfiets. Bij aankoop krijg je 50% korting op een herenfiets uit de Premium of Premium i series. Zo kunnen jullie samen genieten van alle voordelen van elektrisch fietsen!