Elektrische fietsen

Qwic-p-rd9s

Wij voeren elektrische fietsen van Qwic, Puch en Pointer. Kijk voor meer informatie onder het kopje “merken”, daar vind u de links naar het merk van uw keuze. U kunt ook gewoon even langskomen voor uitgebreide informatie en eventueel een proefrit, u bent altijd van harte welkom.

Duurzame mobiliteit heeft de toekomst

QWIC is opgericht in 2006 door Michiel Hartman en Taco Anema. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing zorgde voor de inspiratie om QWIC op te zetten. Beide oprichters kennen elkaar van de Technische Universiteit Delft. Met die universiteit werken ze nog steeds nauw samen.

Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden verkeers- en parkeerproblemen. Dit vergroot de druk die op het milieu komt te liggen. De milieu-eisen worden strenger en de fossiele brandstoffen schaars en duur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

De helft van alle autoritten is korter dan 7 kilometer en ruim 80% is zelfs onder de 20 kilometer. Dit is de ideale afstand voor het gebruik van de elektrische fiets.

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen wij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Hiermee bieden wij een serieus alternatief voor de auto.

Bij QWIC geloven we dat elektrisch rijden de huidige problemen van de files, de lokale vervuiling, maar ook de CO2uitstoot sterk kan reduceren. Een gepassioneerd team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende tweewielers.

Met elke QWIC rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. Na een lange werkdag terug naar huis even stoom afblazen met de ondersteuning uit.

Liefde voor het vak

Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren.

De nieuwste accutechnologie biedt een bereik tot maar liefst 220 km. Hierdoor hoeft de accu niet dagelijks opgeladen te worden en is hij uitermate geschikt voor hogere snelheden, veelvuldig gebruik en langere afstanden.

puch-elektrisch

Puch Organisatie

Cycleurope Industries is een onderdeel van de Zweedse Grimaldi Group en is één van de Europese marktleiders in de fietsindustrie, met een jaarproductie van ongeveer 1,3 miljoen fietsen per jaar.

Cycleurope Industries heeft distributie- en verkoopkanalen in meer dan 60 landen in de gehele wereld met als hoofdmarkt Europa. Daarnaast heeft Cycleurope Industries vele bekende merken zoals: Bianchi, Puch, Gitane, Definitive, Peugeot, Cresent,DBS, Everton, Kildemoes, Monark en Micmo.

Private label oplossingen, licenties en concept stores zijn ook een deel van Cycleurope Industries zakelijke belangen. Onder de naam Velo & Oxygen is samen met Cycleurope een concept store overeenkomst ontwikkeld voor winkeliers. Velo & Oxygen heeft momenteel meer dan 700 winkels in geheel Frankrijk. Ook heeft Cycleurope Industries een exclusieve overeenkomst met de merknaam Peugeot, waarvoor een speciale collectie geproduceerd wordt.

Cycleurope Industries heeft verkoopkantoren in alle belangrijke landen van Europa, Japan en Amerika. In totaal zijn er 3 productiefaciliteiten in Europa in de landen Frankrijk, Italië en Zweden. Het hoofdkantoor van Cycleurope Group is gevestigd in Stockholm te Zweden.

Voor de Nederlands en Duitstalige landen is het kantoor gevestigd in Enschede.