Qwic-p-rd9s

QWIC P-RD9s

QWIC introduceert de Performance Series, elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Dagelijks comfortabel naar het werk? Met het accukeuze systeem is een bereik mogelijk tot maar liefst 220 km! Lees hieronder meer uitgebreide specificaties van de P-RD9s elektrische fiets.

Zeer krachtige Direct Drive achtermotor

De zeer krachtige Direct Drive achtermotor levert een koppel van 40 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de P-RD9s uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra power nodig heeft. De geavanceerde High Power achtermotor werkt met intelligente sensoren en zorgt voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkend grote actieradius.

Sportieve derailleurversnellingen

De P-RD9s is voorzien van 9 Shimano derailleurversnellingen. De derailleurversnellingen zorgen in combinatie met de zeer krachtige Direct Drive achtermotor voor perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. De ideale elektrische fiets voor de veeleisende sportieve fietsliefhebber.

Hydraulische schijfremmen

Dankzij de Shimano hydraulische schijfremmen biedt de P-RD9s de ideale combinatie van veiligheid en comfort. De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

Monoshock voorvorkvering

De luxe monoshock voorvorkvering zorgt ervoor dat het totaalgewicht gereduceerd wordt en de elektrische fiets toch de comfortabelste rijervaring biedt. Het lederen Trampoline zadel draagt samen met de verstelbare lederen handvatten bij aan de hoge mate van comfort. Deze comfortabele details maken de P-RD9s zeer geschikt om dagelijks comfortabel naar het werk te rijden.

Handgemaakt One-Size frame speciaal voor de P-RD9s

Het door één vakman met de hand vervaardigde aluminium frame is met oog voor detail tot stand gekomen. De unieke frame geometrie en ruime verstelbaarheid maken framematen overbodig. Het gepatenteerde achterpad zorgt dat de schijfremmen, ketting en wielen zeer precies afstelbaar zijn. Dit komt de uiteindelijke rijstijl van de elektrische fiets sterk ten goede. Het One-Size frame is dankzij de unieke verstelbaarheid geschikt voor personen tussen de 1.60m en 2.00m.

Perfectie tot in de kleinste details

Het handgemaakte “super smooth welded frame” is tot in detail verfraaid met onder andere, ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders. Perfectie tot in de kleinste details.

De beste Li-ion accu beschikbaar

De Performance Serie is uitgerust met li-ion accu’s met de langste levensduur beschikbaar. Dankzij een state-of-the-art CAN Bus Battery Management SYstem is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Dit maakt de 18659 NCM Li-ion accucellen tot de veiligste op de markt. De status van de accu is gemakkelijk uit te lezen via zijn USB-aansluiting. Het accukeuze systeem op de P-RD9s biedt een mogelijk bereik tot liefst 220 km!

Accukeuze tot wel 220 km bereik

Niet elke fietser is hetzelfde. Daarom biedt QWIC het accukeuze systeem. Uitneembare Li-ion accu’s met een mogelijk bereik tot maar liefst 220 km. Standaard wordt de elektrische fiets uitgeleverd met een 375 Wh accu. De keuze binnen de Performance Serie bestaat uit: 375 Wh, 470 Wh, 625 Wh en 735 Wh. Voor meer informatie over de accu’s en het mogelijke bereik kijk je op onze website. Kijk voor meer informatie over de actieradius en tips om deze te vergroten op qwic.nl.

Digitaal display met 8 standen

Het ergonomische digitale display is voorzien van 8 ondersteuningsstanden, een LED-verlicht LCD scherm en een USB aansluiting. Handig voor het opladen van de smartphone of de fietsnavigatie. Het display kent verder uitgebreide funties zoals een tripmeter, accu indicator in percentages, smart repair en een zeer accurate verbruiksmeter. De nog te fietsen afstand wordt weergegeven in kilometers en in tijd.

Full LED verlichting

De P-RD9s elektrische fiets is voorzien van Full-LED verlichting. Dankzij de bijzondere technologie verbruikt de verlichting een minimale hoeveelheid energie. De LED-verlichting zorgt voor een daglichtachtige verlichting. Het achterlicht zit tevens verwerkt in de accu en is vanaf het display te bedienen.