QWIC

QWIC is opgericht in 2006 door Michiel Hartman en Taco Anema. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing zorgde voor de inspiratie om QWIC op te zetten. Beide oprichters kennen elkaar van de Technische Universiteit Delft. Met die universiteit werken ze nog steeds nauw samen.
Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden verkeers- en parkeerproblemen. Dit vergroot de druk die op het milieu komt te liggen. De milieueisen worden strenger en de fossiele brandstoffen schaars en duur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

 

QWIC showcase

 

Liefde voor het vak

Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren.
De nieuwste accutechnologie biedt een bereik tot maar liefst 220 km. Hierdoor hoeft de accu niet dagelijks opgeladen te worden en is hij uitermate geschikt voor hogere snelheden, veelvuldig gebruik en langere afstanden.

QWIC_P-RD9s

P-RD9s

Boost your ride. Deze best-in-class e-bike met krachtige achter motor brengt je overal naar toe. Verkrijgbaar bij Bike4-ever vanaf € 2.399.