Rock Machine

rock-machine-logo

Rock Machine – een merk van wereldformaat.

Wij bij Rock Machine ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren fietsen die alles kunnen trotseren, en dus in staat zijn om een mate van vrijheid en spanning te bieden die precies past bij degenen die erop rijden; fietsen voor provocerende bikers die graag in het middelpunt van de belangstelling staan, willen laten zien wat ze kunnen, een opvallend image hebben en hunkeren naar avontuur, originaliteit en betrouwbaarheid. Rock Machine richt zich op jonge rijders met levenslust, eerzucht en moed. Wij begrijpen hun enthousiasme en maken fietsen voor hen. Rock Machine fietsen. Al 17 jaar lang.

Een succesvolle geschiedenis

De geschiedenis van ons merk begon in 1994 in Europa. Rock Machine onderscheidde zich al vanaf het begin van andere merken door een duidelijke focus op een specifieke groep fietsers – actieve jonge mensen die zich niet willen vervelen en een bepaalde levensstijl voorstaan.

Daar voldoet ook de constructie van de speciale downhillfiets Adrenaline in 1998 aan, evenals de steun aan een downhillteam dat in datzelfde jaar deelnam aan de wereldbeker. Een volledige inzet, de deelname aan wedstrijden en de samenwerking met vooraanstaande rijders zorgden voor de broodnodige feedback en stelden ons in staat de ontwikkeling te perfectioneren. Dat leverde direct in het navolgende jaar al resultaten op, wat getuigt van het uitstekende werk van het hele team van enthousiastelingen van het merk Rock Machine
De Classic fiets is erg populair, maar ook de stadsfiets zoals de UB40 ze zijn superlicht en rijden fantastisch.

rockmachine-fiets1rockmachine-fiets2